Ja, då var det Valborg

Huh, känner att jag egentligen inte har någon lust att åka till någon Majbrasa.
Stå där och titta på lite eld...
Men idag har ju barnen fått höra ALLT om Valborg så dottern har såklart stenkoll på att det blir en brasa och att typ alla andra ungar i hela byn ska dit. Så då måste vi. 
För oss är det nämligen inget speciellt med idag. I morgon är det fredag och arbetsdag precis som alla andra dagar, året om. Med undantag av tre ynka dagar då verksamheten står still. 
Nu har ju jag visserligen gått på föräldraledigt men sambon jobbar i morgon. 
Och eftersom att det ju är som en vanlig fredag för oss i morgon så är det inte heller så att vi ska åka bort, äta middag hos någon eller dricka någon alkohol. Eller, ja, jag ska ju inte dricka något, någon dag ändå. 


 
Nä, jag ser mera framemot att det ska bli lite värme ute om dagarna. Lite sol. 
Så man kan sitta och njuta i våra nya utemöbler som vi fått av svärföräldrarna. Blir lätt att gissa var jag kommer hänga med nyfödingen i sommar de dagar vi är hemma. 
 

Utemöblerna hämtade vi som jag nämnt tidigare hos svärföräldrarna i helgen då vi hade lastbilen med oss dit. 
Och jag fick ju köra hem på söndagen. Åh, en sån underbar känsla att sitta bakom ratten igen. Att bara cruisa på E4:an. Vad jaq saknar att köra fjärr. Men det är ett minne blott tyvärr. Om jag inte återupptar det om ca 16 år. Då barnen är stora nog att klara sig själva.

Till top